S&P 500 - ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ 23/01/2011

Started by Stephanos, January 23, 2011, 02:30:48

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Stephanos

Οι τιμές παραμένουν οριακά μέσα στο ανοδικό κανάλι και σύμφωνα με όσα έχουν αναφερθεί στα προηγούμενα σχόλια είναι πιθανή η δημιουργία μίας κορυφής. Το τελευταίο δε κερί δίνει την αίσθηση μία αποτυχημένης αντίδρασης στα όρια της ανοδικής γραμμής τάσης η οποία πιθανόν να οδηγήσει στην διάσπαση του καναλιού και την επιτάχυνση της καθοδικής κίνησης.
Την επόμενη λοιπόν εβδομάδα θα αναζητήσουμε στοιχεία και ενδείξεις που να επιβεβαιώνουν ή ακυρώνουν τα όσα έχουν αναφερθεί στα προηγούμενα σχόλια μου.

[attachimg=1]

Με μία ματιά στην κίνηση του Nasdaq και του Russell 2000 που θεωρούνται ως leading δείκτες επειδή οι κινήσεις τους προηγούνται των υπολοίπων δεικτών φαίνεται πως η διορθωτική κίνηση των αγορών πιθανόν να έχει ξεκινήσει και θα επεκταθεί σε όλη την αγορά κατά την ερχόμενη εβδομάδα.

[attachimg=2]

[attachimg=3]

My word of advice: "Trade what you see, not what you believe."

Against the Standard Way of Thinking.

stefil

Mία γνώμη για την χθεσινή κίνηση του δείκτη?

Stephanos

Ακόμη πιστεύω πως ο δείκτης προετοιμάζεται για διόρθωση αν και οι τιμές παραμένουν εντός του ανοδικού καναλιού. Δεν έχω ενημερώσει επειδή η χθεσινή συνεδρίαση δεν μας πρόσφερε κάτι καινούργιο πλην του όγκου συναλλαγών ο οποίος φαίνεται να ήταν αισθητά μειωμένος.

george33

Ισως Στέφανε το timing της διόρθωσης να συμπέσει με την άλλη σου πρόβλεψη στο pair EUR/USD προς 1,40 αφού υπάρχει μεγάλο correlation μεταξύ των δύο?

Stephanos

Με το EUR/USD έβλεπα κίνηση προς 1,40 αλλά δεν είμαι σίγουρος εάν θα το προσεγγίσει ή όχι.