S&P 500 - ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ 08/05/2011

Started by Stephanos, May 07, 2011, 14:24:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Stephanos

Από το ημερήσιο σχόλιο της 28ης Απριλίου:

Quote from: Stephanos on April 27, 2011, 23:00:46
Στο χθεσινό σχόλιο είχα αναφερθεί στο επίπεδο των 1400 μονάδων όπου πιθανόν να αποτελέσει τον επόμενο στόχο της αγοράς. Όπως όμως φαίνεται στα πιο κάτω διαγράμματα, η πρώτη σοβαρή πρόκληση και δοκιμασία του νέου αυτού ανοδικού σκέλους θα είναι το επίπεδο των 1370 μονάδων.


Η αγορά κορυφώνει με ακρίβεια στο επίπεδο των 1370 μονάδων. Παρακάτω μερικά από τα διαγράμματα που μας απασχόλησαν στα προηγούμενα σχόλια.


[attach=1]  [attach=2]  [attach=3]



Οι τιμές εξακολουθούν να στηρίζονται στην γραμμή τάσης που συνδέει τις κορυφές της 18ης Φεβρουαρίου και 6ης Απριλίου και βρίσκονται αρκετά κοντά στον εκθετικό κινητό μέσο των 50 ημερών. Ο RSI φαίνεται να έχει δημιουργήσει ένα τοπικό πυθμένα που αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο τερματισμού της διόρθωσης. Ωστόσο, επειδή η εικόνα στο εβδομαδιαίο δεν φαίνεται να είναι καλή θα κρατήσουμε ουδέτερη στάση και θα αναμένουμε περισσότερες τεχνικές ενδείξεις από τις συνεδριάσεις της επόμενης εβδομάδας.


[attachimg=4]
My word of advice: "Trade what you see, not what you believe."



Against the Standard Way of Thinking.