S&P 500 - ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ 03/08/2013

Started by Stephanos, August 03, 2013, 06:11:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Stephanos

Επικεντρώνω την προσοχή μου στην περιοχή των 1725 - 1765 μονάδων για την οποία λαμβάνω σημαντικές προειδοποιήσεις για πιθανή κορύφωση.

Τα πιο πάνω σημαντικά επίπεδα έχουν εξεταστεί αναλυτικά στα προηγούμενα σχόλια με επιπρόσθετο στοιχείο την προειδοποίηση που λαμβάνουμε από την μείζονα αρνητική απόκλιση του RSI στο εβδομαδιαίο μάλιστα διάγραμμα. Το επίπεδο των 1725 μονάδων εφάπτεται με το πάνω σκέλος του μακροχρόνιου καναλιού τάσης ενώ λίγο πιο πάνω εντοπίζεται το επίπεδο των 1765 μονάδων (1,618 fib ext.) που θα μπορούσε να λειτουργήσει ως bull trap με μία ψευδή διάσπαση του καναλιού. 

[attachimg=1]
My word of advice: "Trade what you see, not what you believe."

Against the Standard Way of Thinking.

tsip

Σε μένα η ανοδική γραμμή τάσης στο weekly είναι στο κλείσιμο του κεριού αυτής της εβδομάδας. Αν ακολουθήσει την πορεία του χρυσού σε 4-6 εβδομάδες θα έχει φτάσει περί το 1900 (10-11% απόδοση) με blow off style move. Είναι οι πιο δύσκολες κορυφώσεις από όλες για να μπορέσεις να τις πιάσεις λόγω ότι δεν αφήνουν σημαντικές αποκλίσεις, και το shift στο mood σε syper bullish γίνεται πολύ γρήγορα λόγω ότι αν σπάσει με δύναμη τη γραμμή θα μιλάνε όλοι για 3άρι και στο pullback στην γραμμή πάλι θα αγοράσουν, και το χρήμα ρέει πάρα πολύ γρηγορα μέσα και αν γίνει αυτό που λέω θα έχουμε σημαντικά αυξημένους όγκους, και εγκλωβίζεται πολύ γρήγορα με το απότομο πίσω που θα ακολουθήσει, και ο τέλειος εγκλωβισμός ύστερα γίνεται με τα γνωστά moyen.

Υ.Γ. Έχω περιέργεια να δω που θα καταλήξει και ο VIX, μην κάνει κανά ιστορικό χαμηλό και αυτός, να πλησιάσει το 9!!!!
Αγοράζουμε τις διορθώσεις!!! ΑΚΟΜΑ!!!

Stephanos

Η πάνω γραμμή του καναλιού είναι η ακριβής παράλληλη της κάτω πλευράς του. Έχω εφαρμόσει τον κανόνα της παραλληλίας των τάσεων για αυτό και προκύπτει η διαφορά που αναφέρεις.
My word of advice: "Trade what you see, not what you believe."

Against the Standard Way of Thinking.