ΦΡΙΓΟ

Started by Gkokos, August 03, 2007, 02:55:19

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Gkokos

Θα εκτιμούσα να δω απόψεις για την ΦΡΙΓΟ.
Βλέπω οτι κινειται σε trading range απο τον Μάιο (21-24 χοντρικά) αλλά μέχρι εκεί. Εχει χαμηλώσει και τους όγκους της.

CANSLIM

bear mafia?...sorry I don' t know this word

kosta

Βλέπω ότι έχει φάει το ξύλο της αρκούδας. Τώρα τελευταία όμως βλέπω κάποιες θετικές αποκλίσεις στους τεχνικούς δείκτες πού ήσουν σηματοδοτήσουν μια καλή άνοδο. Μήπως θα μπορούσε κάποιος φίλος να μας βάλει κάποιο ανανεωμένο διάγραμμα?

Ceo

... μνημόνιο για τους πολιτικούς, πότε ??

Stephanos

Merged.

Θα παρακαλούσα όσοι ανοίγουν ένα νέο θέμα να ερευνούν εάν έχει ήδη συζητηθεί.
My word of advice: "Trade what you see, not what you believe."

Against the Standard Way of Thinking.

kosta

πρίν ένα χρόνο ήταν στα 22 ευρώ, τώρα είναι στα 3. εδώ που έχει πέσει μου φαίνεται για αγορά. Ο maiko είχε θέση σαν στόχο τα 2,5 (πρίν 1-2 μήνες περίπου, δεν βρίσκω το link τώρα). είμαστε πολύ κοντά. Τι λέτε?

Stephanos

Τώρα κανένας δεν ασχολείται :)

maiko

Εντελώς τυχαία την ξανακοίταζα και εγώ σήμερα! Είναι λίγο άσχημο που όταν αντιδρά ο δείκτης αυτή πέφτει... σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Σε μια βαθιά υπερπώληση και κοντά στα 2,5-2,0 (0,6 ήταν το μέρισμα πριν ένα μήνα περίπου) και έαν γίνει πολύ μεγάλος όγκος ( 350,000 τεμ. και πάνω) νομίζω ότι θα είναι μια καλή περίπτωση

Ceo

apo oso kserw kleinei (h meiwnei proswpiko sta) ergostasia sta plaisia anadiarthrwsis, ... twra auto sinithws einai kalo gia tis agores, edw exoume eksairesi tou kanona?
... μνημόνιο για τους πολιτικούς, πότε ??

maiko

Ανεβάζει στροφές και νομίζω ότι ήρθε η ώρα της... κλείσιμο πάνω από 3,14 δίνει το σύνθημα

maiko

Αρχίζουν και αφηνιάζουν οι bulls...

maiko

Νομίζω ότι το χαρτί έχει μείνει πίσω και δώσει απότομα κέρδη. Όπως κάνει συνήθως

karkkon

Θα εκτιμούσα να δω απόψεις για την ΦΡΙΓΟ.

karkkon

ήρθε η ώρα της  ΦΡΙΓΟ

maiko

Πάνω από 3,25 είναι για εμένα είναι buy signal.

Η μόνη αμφιβολία που έχω είναι τι κέρδος μπορεί να δώσει.
Υπάρχει μια περίπτωση να κινηθεί χαμηλά, σε σχέση με άλλες μετοχές.

maiko

HAPPY TRADING !   ;)

maiko

Όλα καλά! Ξεκίνησε με χάσμα και δεν την νοιάζει και καθόλου! Χάσμα συνέχισης με καλό όγκο = 2-3 μεγάλα λευκά κεριά ακόμα. Την περιμένω στα 5 ευρω

macevri

Φαίνεται πως έχει διασπάσει την κάτω γραμμή του καθοδικού καναλιού. Δυστυχώς δεν έχω αναλυτικά δεδομένα για ελληνικές μετοχές... Να δούμε θα επιταχυνθεί η ανοδική της κίνηση?

macevri

Επιτάχυνση σήμερα της ανοδικής κίνησης με κλείσιμο στα υψηλά ημέρας και βρίσκεταί πλέον αντιμέτωπη με το χάσμα . Επόμενη στάση 5.10

vam

Θα το λέγατε κούπα-χερούλι το σχηματισμό?
(Αν και όσες παρακολουθώ ανάλογο σχήμα έχουν δημιουργήσει πλέον).

vam

Αντιμέτωπη με το 200αρι της!

(Χρόνια αναλυτής βλέπετε  ;D)
Για περάστε τη απ'τα ...'σαράντα κύματα' εσείς που ξέρετε τα ξόρκια!

vam

Εδώ παρακολουθεί κανείς?
::)

george1

maiko

Ε-Ε έρχεται...  :)

maiko

vam

Από τα διαγράμματα που παρακολυθώ μου φαίνεται το πιο καθαρό, τι λέτε αξίζει το ρίσκο?

Υψηλότερα ψηλά και χαμηλά, υψηλό όγκο χθες, RSI ανοδικό, σήμα MACD...
**19

SPAND

σημα αγορας με κινηση πανω απο 7,90 που περνα σε ανοδικη φαση,οι δεικτες δινουν σημα,την παρακολουθω και εγω ,ισως αν στρωσει το κλιμα δωσει κινηση.
Θα με βρειτε στο στεκι μου  "http://tostekitougatou.blogspot.com/
"Τα δημιουργικα μυαλα επιβιωνουν σε καθε ειδους κακη εκπαιδευση"

chrismet

Βεβαίως αξίζει, αλλά επειδή οι τύποι παραέξω είναι και πολύ πονηροί, έχε το νου σου μη θελήσει να κάνει επιστροφή από κάτω στη κόκκινη γραμμή και τη ρίξουν μετά. Stop loss αυστηρό πιστεύω τα 6 euro

vam

Θα βλέπατε πεντακυματική κίνηση που πάει να κάνει τώρα το 4?

vam

Σαν να μοιάζει ότι θέλει να δώσει ευκαιρία σε αργοπορημένους να ανέβουν.

GSTAM1

Η μετοχη δείχνει έτοιμη για τον δεύτερο γύρο. Οι εκμο9,20,50 ημερών είναι στημένοι από κάτω σε καλό σημείο και μόλις διασπάσει το 4,13 με όγκο άνω των 100.000 θα ξεκινήσει την επόμενη κίνηση πρός τον εκμο200ημερών προς το 5,20 με ενδιάμεσο στόχο το χαμηλό Οκτωβρίου στο 4,51.

Stephanos

Stephanos

Stephanos

Stephanos